Handig Renovatie/Onderhoud

Renovatie – Onderhoud

Als allround timmerbedrijf vormen renovatie en onderhoud van woningen een belangrijk deel van onze werkzaamheden. Wonen in een oudere woning heeft zo zijn charme. Goed onderhoud is echter van groot belang. Of het nu gaat om het vervangen van een kozijn, of het vervangen van een pannendak maakt daarbij geen verschil. Gecombineerd met een stuk ouderwets vakmanschap en creativiteit weten wij goed wat mogelijk is en welke materialen hierbij nodig zijnBadkamer

De badkamer is een belangrijk deel van uw woning. Meerdere malen per dag wordt van deze ruimte gebruik gemaakt. Of het nu is voor een snelle douche of een uitgebreid bad ritueel. Wij helpen u graag bij het creëren van een ruimte waarin u zich heerlijk kunt ontspannen.

Keukens

Het realiseren van uw droomkeuken is op vele manieren in te vullen, elke keuken is immers anders. Door onze uitgebreide contacten zijn de keuzes eindeloos. Of U nu op zoek bent naar een luxe keuken voorzien van allerlei hoogstandjes of juist naar een betaalbare keuken. Bij ons bent U aan het juiste adres.

Contact
Wij verzorgen ook de contacten met:

- architecten
- gemeente voor    vergunningen
- onderaannemers
- etc
-

-

-

-
Aangesloten bij: Ons adres
Bouwend Nederland

Bouwend Nederland

Bouwgarant

Bouw Garant
B. Methorst & Zn
Pampuslaan 219 a
1382 JP Weesp

0294 417 709
info@methorstbouw-weesp.nl


© B. Methorst & zn - Timmerman - Aannemer - Driemond - Weesp - Amsterdam Z-O